Εταιρικό Προφίλ

Η Reliable Services είναι μια εταιρεία που παρέχει web services, web promotion και e-marketing σε επαγγελματίες. Ιδιαίτερη εξειδίκευσή της αποτελεί η παροχή προτάσεων σε τουριστικές επιχειρήσεις. Ο τουριστικός οδηγός Web-Greece.gr που ιδρύθηκε το έτος 2000, συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον κλάδο, προσφέροντας υπηρεσίες αιχμής στους πελάτες της.

Με υψηλή τεχνογνωσία, τόλμη και φαντασία δημιουργούμε εταιρικές παρουσίες στο διαδίκτυο, προσφέροντας ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις Web Design, Web Optimization, Web Promotion, SEO, e-commerce, e-marketplaces, e-business, Graphic design, Programming και PR & Communication. Τα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της, με προϋπηρεσία στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων, της διαφήμισης και της επικοινωνίας, δύνανται να σχεδιάσουν από την αρχή την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας σας, να δώσουν νέα πνοή και ώθηση στην εταιρική της παρουσία στην αγορά, να εκσυγχρονίσουν και να επαγγελματοποιήσουν τις δομές της και να αναδείξουν τα πλεονεκτήματά της.  

Η επιτυχημένη πολυετής παρουσία του τουριστικού οδηγού Web Greece στο χώρο σε συνδυασμό με την προσφορά αξιόπιστων, καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων οδήγησε στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου επιλεγμένων ξενοδοχειακών & τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και άλλων επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα και στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και πιστότητας με τους πελάτες της.


Πόνημα της εταιρείας μας αποτελούν και:
-το εξειδικευμένο ενημερωτικό χειμερινό portal www.xionodromika.gr
-το πρώτο τουριστικό Deal Site στην Ελλάδα www.3days.gr
-ο τουριστικός οδηγός www.holidaysgreece.gr

Επικοινωνία

Reliable Services S.M.P.C.
Ήρας 17, Τ.Κ. 26441 Πάτρα
Τηλ. & Fax: 210 3835310
Email info@reliableservices.gr